Tuotteet

/Tuotteet
Tuotteet 2017-04-06T18:45:40+00:00

Ammattilaisille ja kuluttajille

Luonnolliset hiukset

“The best colour in the whole world is the one that looks good on you”, Coco Chanel

Hiusten värjääminen kasviväreillä on toimialana kehittynyt viime vuosikymmenen aikana hurjasti ja tarjoaa aidon varteenotettavan vaihtoehdon. Vuonna 2013 sertifioidun luonnonkosmetiikan myynti kasvoi Saksassa 10,2%, Yhdysvalloissa myynti kasvoi vuonna 2014 lähes 20%. Eurooppalainen kuluttaja-barometri osoittaa, että kuluttajat ovat nykyisin tietoisempia valinnoistaan ja suhtatuvat kriittisesti ongelmallisiin ainesosiin. Kuluttajien trendi vaikuttaa myös kampaamo-alaan. Mikäli kampaamot haluavat pysyä kilpailukykyisinä jatkossakin, pitää tarjota monipuolisia ammattimaisia palveluja yliherkistyneille ja luonnonmukaisia vaihtoehtoja hakeville asiakkaille.  Radico on toiminut hiusvärimarkkinolla jo 25 vuotta ja vastaa kuluttajien ja ammattilaisten tarpeisiin tarjoamalla toimivat ja helppokäyttöiset luonnonmukaiset tuotteet.

Radicon upeat ja helppokäyttöiset kasvivärisekoitukset kuluttajille kotikäyttöön. Löydät valikoimasta 23 värisävyä. Värisävyt mustasta vaaleaan blondiin.

Radicon upeat ja helppokäyttöiset kasvivärisekoitukset kuluttajille kotikäyttöön. Löydät valikoimasta 23 värisävyä. Värisävyt mustasta vaaleaan blondiin.

Radicon upeat ja helppokäyttöiset kasvivärisekoitukset ammattilaisille. Löydät valikoimasta 23 värisävyä. Koot 500g ja 1kg.

Ostoksille

“Olen käyttänyt Radicon kasvivärejä kampaamon työssä jo parin vuoden ajan. Pidän Radicon väreistä koska värit on todella helppoja levittää ja lopputulos on aina varma. Tulen käyttämään Radicon värejä myös jatkossa”

Kampaamon ammattilainen

“Tutustuin Radicon väreihin ja olen tyytyväinen väritulokseen. Olen allerginen synteettisille väreille, siksi olen ollut todella tyytyväinen. Väri peittää harmaat ihanasti. Mun hiukset ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin kiiltävät. Pidän muutoksesta todella paljon.”

Kuluttaja-asiakas

Autamme sinua kaikissa kysymyksissä!

Ota yhteyttä!