Radico yrityksenä 2018-06-20T08:05:06+00:00

Radicon tavoitteena on auttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti löytämään heidän
luontainen kauneutensa.

Henna kukkimmassa

Radico on perustettu vuonna 1992 ja sen ensimmäinen toimiala oli markkinoida turvallisia hennatatuointituotteita kansainvälisillä markkinoilla.

Radico on kansainvälinen yhtiö, jonka tuotteet valmistetaan Intiassa. Sen varastointi ja jakelukeskukset sijaitsevat Intiassa ja Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Radicon tavoitteena on valmistaa laadukkaita tuotteita kuluttajille ja ammattilaisia. Radicolla on korkeatasoinen hyvin koulutettu ja valmennettu asiatuntijoiden tiimi jonka ylpeytenä on toimittaa tuotteet ajallaan.

0
Tyytyväistä käyttäjää
0
Ayurveda- ainesosaa
0
Asiakasta Suomessa

Radicon arvoja ovat paras asiakaskokemus, ekologisuus & toimivat tuotteet.

Radico on yli 25 vuoden ajan valmistanut kasvivärejä ammattilaisille ja asiakkaille kotikäyttöön. Korkea työmoraali, henkilökunnan asiantuntevuus ja innovatiivisuus ovat yrityksen arvojen perustana.

Paras asiakaskokemus

Radicon tuotteet ovat helppokäyttöisiä ammattilaisille ja kuluttajille kotikäytössä. Kasviväreillä värjäämiseen ei tarvita erillistä koulutusta.

Luomu & ekologisuus

Radico käyttää tuotteissaan vain sertifioituja luomulaatuisia ayurveda ainesosia. Tuotteet sopivat useille yliherkille ja vegaaneille.

Toimivat tuotteet

Radicon tuotteet sisältävät hiuksia värjääviä ja hoitavia ainesosia antaen kiiltoa. Ne on kerätty yrttien parhaista värjäävisttä ja hoitavista osista.

Autamme sinua kaikissa kysymyksissä!

Ota yhteyttä!